چرا واردات خودروهای کارکرده اجرا نمی‌شود!؟/ دادفر: هیچ‌کس هماهنگ نیست جهش توقف‌ناپذیر قیمت نفت/ هر بشکه نفت چند شد؟ قائم مقام وزیر صنعت:‌ تولید را با تصمیمات تنظیم بازار قربانی نکنید مصوبه حمایت از خریداران خودرو باطل شد / ماجرا چیست؟ بسته اینترنت چرا زود تمام می‌شود؟ بالاخره اپراتور‌ها توضیح دادند تغییر مهم در فیش حقوقی کارگران؛ جزییات معافیت حق اولاد و حق تاهل از مالیات جدیدترین قیمت میوه اعلام شد پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / دلار مرز ۱۹۰ هزار را رد می‌کند؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / طلا در آستانه صعودی دیگر + جدول اطلاعیه مهم سازمان تأمین اجتماعی در خصوص زمان پرداخت حقوق مرداد ماه ۱۴۰۵ بازنشستگان و مستمری بگیران واردات خودرو‌های کارکرده آزاد شد؛ سقف ۲۰ هزار دستگاه و شرط کلیدی ارز شرایط فروش مدیران خودرو ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ | ثبت‌نام فونیکس F ۷ Pro e+ با تحویل ۳۰ روزه + قیمت قطعی آغاز واریز حقوق مرداد بازنشستگان تأمین اجتماعی از فردا + جدول زمان بندی حروف الفبا قیمت سکه پارسیان امروز ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ | سقوط یا صعود؟ گزارش لحظه‌ای بازار قیمت بیت کوین امروز چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵؛ تثبیت در کانال ۶۴ هزار دلاری آخرین قیمت دلار و یورو امروز ۲۸ مرداد ۱۴۰۵؛ نوسان صعودی در بازار ارز | گزارش لحظه‌ای

قبض برق با تعرفه‌های جدید صادر شد

قبض برق با تعرفه‌های جدید صادر شد معاون هماهنگی توزیع توانیر از صدور قبوض جدید برق که محاسبات آن بر اساس مصوبه هیئت دولت انجام شده است، خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۸ - ۱۰ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 01
کد خبر: ۱۲۴۴۰۷

به گزارش راهبردمعاصر، "غلامعلی رخشانی مهر"، با بیان اینکه صدور قبوض جدید برق با شمایل جدید از اول بهمن ماه آغاز شده است، گفت: بر اساس مصوبه دولت مصارف تا سقف الگوی مصرف با تعرفه یارانه‌ای محاسبه می‌شود که نسبت به گذشته هیچ تغییری نداشته است.

معاون هماهنگی توزیع توانیر خاطرنشان کرد: پنجم دی ماه هیئت وزیران با استناد به حکم مندرج در بند (ی) تبصره (۸) قانون بودجه سال ۱۴۰۰ کل کشور، نحوه محاسبه تعرفه برق مصرفی مشترکان را تعیین و اجرای آن از اول بهمن را به وزارت نیرو ابلاغ کرد.

رخشانی مهر افزود: طبق این مصوبه، مشترکانی که مصرف برقشان زیر الگو‌های تعیین شده باشد، مشمول هیچ افزایش قیمتی نشده و همچنان برق را به قیمت یارانه‌ای استفاده می‌کنند، اما مشترکانی که مصرف برقشان بیشتر از الگو باشد به صورت پلکانی و در سطوح الگو تا ۱.۵، ۱.۵ تا ۲ و بیش از دو برابر الگو، یارانه کمتری دریافت کرده و باید قیمت مازاد بر مصرف الگو را با تعرفه‌های جدید پرداخت کنند.

گفتنی است، در حال حاضر بر اساس آخرین آمار و اطلاعات، بیش از ۷۵ درصد مشترکان خانگی برق تا سقف الگو و مابقی مصرف کنندگان بالاتر از سقف الگو از انرژی برق استفاده می‌برند. تعداد بسیار معدودی از این مشترکان با بی‌توجهی به میزان استفاده خود از انرژی حیاتی برق، بیش از ۲ تا چندین برابر بالاتر از الگو‌های تعیین شده، برق مصرف می‌کنند.

البته در این مصوبه با تغییرات انجام شده در نظام تعرفه گذاری برق نسبت به تشویق مشترکان کم مصرف نیز اقدام شده است، به طوری که اگر مشترکان در چهار ماه گرم سال مصرف خود را زیر الگوی مصرف منطقه خود قرار داده و نسبت به دوره مشابه سال قبل مصرف کمتری داشته باشند، از پاداش مدیریت مصرف بهره‌مند می‌شوند.

بر اساس این گزارش، چنانچه مصرف برق مشترکی در ماه‌های گرم سال آینده کمتر از الگو بوده و نسبت به سال جاری برق کمتری مصرف کرده باشد، از پاداش کم مصرفی برابر نرخ هزینه تامین برق برای هر کیلووات ساعت صرفه جویی بهره‌مند خواهد شد و در صورتی که این کاهش مصرف در ایام پیک مصرف برق کشور باشد این پاداش به ۲ برابر افزایش می‌یابد و حتی امکان رایگان شدن قبض برق مصرفی این مشترک وجود دارد.

این گزارش می‌افزاید، تمامی مشترکان برق می‌توانند با پیش بینی و انتخاب پله مصرف خود در اپلیکیشن برق من و سامانه برق ایران کمتر از مصرف سال گذشته، تخفیفی معادل ۵ درصد کل مبلغ صورتحساب خود را دریافت نمایند.

لازم به ذکر است، الگوی مصرف در ماه‌های غیر گرم سال برای کل کشور ۲۰۰ کیلووات ساعت در ماه بوده و در فصل گرم برابر ۳۰۰ کیلووات ساعت در مناطق عادی و برای مناطق گرمسیر با توجه به میزان دمای هوا و پایداری گرما و میزان رطوبت تا چندین برابر مناطق عادی تعیین شده است./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار